Custom Search

15 Ekim 2016 Cumartesi

Kısa Saç Modelleri

Artık dışarı çıktığımızda bele kadar uzanan saçlar yerine, neredeyse erkek saçı diyebileceğimiz kısalıkta saçlara sahip kadınlar görüyoruz. Bu senenin saç trendi kesinlikle kısa saçlar. Gündelik hayatta kullanımının kolaylığı ve görsel olarak son derece havalı, marjinal duruşu kadınları bu saç modelini seçmeye itiyor. 

Kısa saç yıkama, şekil verme gibi konularda kolaylık sağlasa da, yüzümüze giden modeli bulamazsak bizi havalı göstermek yerine olduğumuzdan daha da kötü gösterebilir. Tüm saç modellerinde olduğu gibi, kısa saçta da kendimize yakışan kesimi bulmamız bizim için çok önemli. Bunun için yapmamız gereken öncelikle kendimizi tanımak. 

Yüz şeklimizi belirlemek ve hangi kesimin bizi daha genç, güzel ve alımlı göstereceğine karar vermek. Eğer sivri bir yüze sahipseniz, çenenizi daha yuvarlak gösterecek modellere yönelmeniz, yuvarlak bir yüze sahip iseniz daha sert hatlı görünmenizi sağlayacak, keskin hatlı modellere yönelmeniz gerekiyor. Geniş bir alnınız varsa önlere dökülen kısa modelleri tercih etmeniz suratınızı daha küçük ve zarif gösterecektir.
Previous Post
Next Post

0 yorum: