Custom Search

15 Ekim 2016 Cumartesi

Sonbaharda Neler Tüketilmeli?


Havaların soğumasıyla birlikte soğuk algınlığı hastalıkları başladı. Bunlara en iyi çözüm ise doğal yollarla kendinize iyi bakmak. Kışın yemeyi ihmal etmeyeceğiniz meyveler ve yararları ise şöyle:

Brokoli

A,C,D,E,K vitaminleri demir, potasyum, kalsiyum gibi mineralleri yüksek oranlarda içeren brokoli hastalıklara karşı savaşçımızdır.

Kuşburnu

Soğuk algınlığında C vitaminin yanında yangı giderici özelliği de var. Ateşli ve yangılı yani romatizma, gut gibi hastalıkları tedavi edici özelliği de vardır.

Siyah Üzüm

Vücutta yağ yakımını kolaylaştıran siyah üzüm, aynı zamanda güçlü bir c vitamini deposudur.

Mandalina


Kan akımını hızlandırırken kötü kolestrol düzeyini düşürür ve c vitamini etkisiyle bedenimizi hastalıklara karşı korur Mandalina.
Previous Post
Next Post

0 yorum: