Custom Search

18 Ekim 2016 Salı

Tişört Modelleri

Jean pantolonlar ile kombin yapıldığında etkileyici bir görünüme kavuşmanızı sağlayan tişörtlerin de birçok çeşidi bulunuyor. tişört modelleri de bu sezon oldukça etkileyici.


Tişört kullanmayan kişi neredeyse yok denebilir. Hem rahat olmaları hem de kolay kullanımları ile hem kadın hem de erkekler tarafından sık tercih ediliyor. Özellikle yaz aylarında kurtarıcı görevi görmekteler. Yazı yaşadığımız bu günlerde daha da iyi biliyoruz ki ter bizim için büyük problem. Daha ağır ve boğan giysiler giymek yerine, teri emen ve rahat olan tişörtleri giymek daha cazip. Özellikle penye tişörtler terletmeme özelliğine sahip olduğundan bu kumaşlar daha kullanışlı. Etek, pantolon ve tayt ile kombin yapılması de oldukça kolay. Hemen hepimizin dolabında en çok yer ayrılan kıyafet tişörttür ve bu yüzden tişört modelleri oldukça yeni tasarım ve modellere ev sahipliği yapacak.


tişört modellerine baktığımız zaman bu sezon daha çok salaş ve rahat kullanımlı tişörtlerin moda olacağını görebiliriz. Ayrıca bu sezon yazılı, baskılı ve renk değiştiren tasarımlar dikkat çeken tişörtler arasında yer alacak gibi görünüyor. Bunun yanı sıra gömlek görünümündeki tişörtlerde yeni sezonun trendleri arasında yer alacak. Hem gömleğin ağırlığı hem de tişörtün rahatlığı birleşince mükemmel bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Spor giyinmeyi seviyorsanız yeni sezon tasarım tişörtler tam size göre.
Previous Post
Next Post

0 yorum: