Custom Search

20 Ekim 2016 Perşembe

Çanta Modelleri


Çantalar kadınlar için vazgeçilmez tutkulardan birisi. Birçok kadının ayakkabıdan sonraki en büyük takıntısı: çanta.
Erkekler bu kadar bilmezler fakat kadınlar için çanta son derece önemlidir. Temel eşyalarını, yanlarında taşımak istediklerini çantalarına koyarlar ve kombinlerinin önemli bir parçasıdır. Çoğu kez çantalar bir cankurtaran vazifesi görür, hatta candır. Bu sebeplerden ötürü kullanışlı olması en önemli unsurdur.
Kullanışlılığın önemi arttıkça üretici firmalar, tasarımcılar çanta modellerini tasarlarken bu unsuru daha çok göz önünde bulunduruyorlar. Hem göz dolduracak hem de kullanışlı çantalar kadınlar için altın değerinde olabiliyor. Çantalara olan ilgi son dönemlerde daha da arttığı için taklitlerde o ölçüde artışa geçiyor.
Tanınmış markaların çantalarını çok pahalı bulan kadınlar aynı model çantayı taklit firmalardan yarı fiyatına hatta daha ucuza alabiliyorlar. Ama biz yine de taklide karşıyız.
çanta modelleri birbirinden farklı tasarımlardan oluşuyor. Çanta alırken bazı püf noktalara dikkat etmelisiniz. Böylelikle çantayı daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz.
Çantaların derilerine dikkat etmelisiniz. Ucuza çanta alacağım mantığı ile iki gün sonra aşınacak çantalar bir işinize yaramayacaktır.
Çantaların rengi giysinizi tamamlayacak şekilde olmalı. Genellikle ayakkabı ve çanta aynı renk kombin yapılır.

Bir diğer önemli husus ise boyunuza, kilonuza uygun çanta seçebilmek. Kısa boylu kadınların kocaman çantalar takması hem görsellik olarak hoş durmuyor hem de takan kişiyi de olduğundan kısa gösteriyor. Bunu da belirtmek istedim.
Previous Post
Next Post

0 yorum: