Custom Search

20 Ekim 2016 Perşembe

Takım Elbiseler

Erkeklerin kurtarıcı giysileri takım elbiselerdir. Her erkeğin dolabında mutlaka bir adet takım elbise bulunmalı. İçerisine farklı gömlekler ve kravatlar giyerek farklı çeşitlilikler ile kombin yapabilirler. Saatler takım elbiselerin şüphesiz ki tamamlayıcı unsurları. Şık ve kullanışlı bir saat ile mükemmel bir görünüme kavuşulabilir.

Bir toplantı yemeğine ya da ciddi bir iş davetine katılacaksanız, kadınlara kıyasla çok daha avantajlısınız. Kadınların birçok parçayı kombin yapması gerekirken sizin yalnızca birkaç parçayı bir araya getirmeniz yeterli. Üstelik bu parçalarda uyumu yakalamanız kadınlarınki kadar da zor değil. Tek yapmanız gereken sadece klasik bir takım elbiseye sahip olmanız. Fakat bu tercihi yaparken de takım elbiselerinde bazı ufak püf noktaları göz ardı etmemelisiniz.


Birkaç püf noktadan bahsedelim şimdi. Takım elbisenizi lacivert, gri ya da siyah tonlarında tercih etmeniz kıyafete daha ağır bir hava katar. Kravat ve gömleğinizi takım elbisenizle uyumlu olacak şekilde seçmelisiniz. Gömlek olarak yine klasik bir seçim yaparak beyazı tercih edebilirsiniz. Kravatınız ise çizgili ve açık, canlı renkler olmalı. Elbiseniz zaten koyu renk olacağından birbirini dengeler. Yine de siyah bir takım elbiseyle siyah kravatta gayet şık durabilir. Tercih sizin. Ha unutmadan! Gömleğin altına giyilen atlet ve fanilanın gömleğinizin altından gözükmesi hiç hoş durmuyor. Buna dikkat ederseniz takım elbiseleri ile bütünlüğü daha çok sağlayabilirsiniz. Benden söylemesi.
Previous Post
Next Post

0 yorum: