Custom Search

20 Ekim 2016 Perşembe

Haşema Modelleri


Özellikle kapalı kesimlerin tercih ettiği bir model olan haşema gün geçtikçe daha da yaygınlaşıyor ve yeni tasarımlara imza atılıyor. Son günlerde deniz ya da havuz kenarlarında haşema ile gezen her kesimden insanlar görmemiz çok mümkün. İlk çıktığı zamanlarda sınırlı model, renk ve sayıda olan bu modellerin zamanla çoğalması ve tasarımların etkileyici olması ile birlikte haşemalara olan talep gün geçtikçe artmakta. Hemen hemen istediğimiz her renk ve modelde haşema bulabiliyoruz. haşema modelleri ise bu sezon çok etkileyici olacak gibi görünüyor.
Bu şekilde tesettüre ve kapalılara uygun tasarımları ile rahat bir şekilde havuz ve denize girebilmek, çeşitli su aktivitelerini yapmak eskisi gibi lüks olmaktan çıkıyor. Ürün yelpazesinde birçok model ve renklerin bulunması da herkesin zevkine uygun bir yüzme giysisi bulabilmesi anlamına gelmekte. İlk önce dindar erkekler için uzun deniz şortları üretilmesi ile ortaya çıkan haşemalar sonrasında kadınlar içinde üretildi ve başta çok ilgi çekmese de günümüzde oldukça beğeniyle karşılanmakta. haşema modelleri birbirinden gösterişli ve güzel.

Tesettürlü kadınların yalnızca kadınlara özel plajlara girmek zorunda olduğu günler artık tarihe karıştı. Kapalı ve muhafazakâr kesimlerden kadınlarda diğer herkes gibi normal halk plajlarında oldukça görsel ve şık tasarımlara sahip haşemalar ile denize ve havuza girebiliyorlar.
Previous Post
Next Post

0 yorum: